Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn Stichting Cultuur Zonder Grenzen (SCZG) en onze missie is om nieuw leven te blazen in de tradities die de cultuur bepalen van het Land van Cuijk en het noordelijke deel van Limburg. Wij willen de bewoners van de regio verbinden met ons bijzondere landschap en onze culturele en maatschappelijke tradities. 

Stichting Cultuur zonder Grenzen is een initiatief van De Kemp, Home of Inspiration

Stichting Cultuur Zonder Grenzen
Provincialeweg 1B
5827 AA Vortum-Mullem
06 46341395
info@kapellenbaan.nl

Wat is onze visie?
Onze visie is dat wij dit onder andere kunnen bereiken door een reeks van kunstprojecten op te zetten die zich tussen de mensen, in het landschap en rond tastbaar cultureel en historisch erfgoed plaatsvinden: Kapellenbaan!

Wat is ons doel?
Met Kapellenbaan willen we twee doelen bereiken: op een inspirerende manier de regio in de kijker spelen én een inspirerend en aansprekend platform voor regionale organisaties creëren. Als deze doelen bereikt worden, levert dat een stevige basis op voor het uitbreiden van het aantal verbindingen met organisaties en bevolking.

Directeur: Antoine Achten
Curatoren: Piet de Jonge, Nils van Beek

Raad van Toezicht:

  • Patrick van der Broeck, voorzitter: politicus, voormalig Dijkgraaf Waterschap Limburg, Gedeputeerde Provincie Limburg en wethouder Venray. 
  • Angele van den Heuvel-Jochems: trainer/consultant, manager regulatory affairs food industry
  • Ron Stevens, penningmeester: eigenaar Sta Advies, consultancy op het grensgebied van het sociaal domein, maatschappelijk vastgoed, wonen en zorg. Associe bij adviesbureau BMC

Stichting Cultuur zonder Grenzen en haar bestuur onderschrijven de Code Cultural Governance.

Jaarverslag 2023